NEWS

お知らせ

こりゃ!うめぇサバがシンガポール初上陸!

サバーからのお知らせです。
今、日本で話題の、和歌山県で卵から完全養殖しアニサキスフリー、冷凍せずに刺身で安全なナイスサバ、こりゃ!うめぇサバが、なんとシンガポール初上陸しました。

 

 

ミナサバを代表し、サバースタッフでまず試食します。✌️🙇‍♂️

試食レポート、お楽しみ鯖です。

 

All mackerel
Thank you for your hard work.
Corona self-restraint, it’s about time, but it seems to be eased. ✌️
It’s still a big enemy, but…

This is a notice from Subur.
, which is a topic in today’s book, “Koryaumee mackerel,” a nice mackerel that is completely cultivated from eggs and free from sashimi, is sashimi-free and safe in Wakayama Prefecture, made its first landing in Singapore.

On behalf of Minasaba, we will sample it first by the sub staff. ✌️🙇‍♂️

Later the tasting report!

一覧に戻る